24/7 Alarm nummer015 - 251 1351
 

Calamiteiten Medewerker

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Heeft calamiteitendienstverlening je interesse? Hou je van aanpakken en wil je deel uitmaken van een sterk team? Kan je snel schakelen en beslissingen nemen? Dan hebben wij een baan voor jou. Je wordt onder andere ingezet bij onze afdeling wegdekreiniging en voor de bereddering van milieu-incidenten. Op momenten dat er geen meldingen zijn ben je inzetbaar op onze hoofdlocatie in Den Hoorn ZH om ondersteunende taken uit te voeren.

Om een goede service te kunnen blijven garanderen aan onze klanten hebben wij momenteel plaats voor een:

Calamiteiten Medewerker (40 uur per week)

Wij vragen gemotiveerde mensen die van aanpakken weten.
Er wordt verwacht dat er zowel zelfstandig als in teamverband kan worden gewerkt. Na een interne opleiding incident management zullen de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het beredderen van milieu-incidenten, het opstellen van rapportages van je uitgevoerde taken en ondersteuning bieden aan onze bergingsactiviteiten.

Vereisten:

In bezit van rijbewijs B met aantoonbare rijervaring. Bij voorkeur in het bezit een recente Verklaring Omtrent het Gedrag en een VCA-certificaat, of bereidwillig deze te behalen.

Flexibele instelling, stressbestendig, servicegericht en kunnen omgaan met piekbelasting.

Lichamelijk in goede conditie, een representatief voorkomen en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Woonachtig in de regio Haaglanden en bereid om mee te draaien in het onregelmatige dienstrooster waar ook piketdiensten in worden gedraaid.


Wij bieden een zeer afwisselende, dynamische functie in ons bedrijf met voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en een team van gemotiveerde collega`s

Salaris conform cao Motorvoertuigen.

Enthousiast geworden?

Stuur een mail met je motivatie en cv naar marielleverweij@vreugdenhilberging.nl

Vreugdenhil Berging BV

Vrij-Harnasch 118,
2635 BZ Den Hoorn ZH
Tel: 015-251.13.50

Contact

Op zoek naar een uitdagende baan?

Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact opnemen
 

Wij helpen u vooruit!

Twitter