24/7 Alarm nummer015 - 251 1351
 

Oproepkracht lichte bergingsspecialist / transportchauffeur

Flexibel zijn. Alles aan de kant zetten als er een melding binnenkomt. Want je moet snel op de incidentlocatie zijn. Ook in het weekend of midden in de nacht. En dan moet je hulp verlenen.

Zelfstandig bergingswerkzaamheden of mobiliteitshulp uitvoeren, vaak onder flinke tijdsdruk. Dan is het belangrijk dat jij je hoofd koel houdt. Ook als anderen het even niet meer zien zitten.

Om goede service te kunnen blijven garanderen aan al onze klanten hebben wij voor onze Bergings- en transportactiviteiten momenteel plaats voor een OPROEPKRACHT LICHTE BERGINGSSPECIALIST / TRANSPORTCHAUFFEUR

Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren, representatieve en flexibele kandidaat met een enthousiaste werkhouding. Na een inwerkperiode waar interne processen, Incident Management, autoberging en pechhulpverlening aan bod komen zullen de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van bergingen, transporten en pechhulpen aan personenauto's en lichte bedrijfswagens.


Verdere vereisten:

  • In bezit van rijbewijs B-C-(E) + Code95 met aantoonbare rijervaring van minimaal 5 jaar. De opleidingen voor Lichte Bergingsspecialist, Communicatie training en Pechhulpverlener kunnen bij gebleken geschiktheid intern gevolgd worden. Een auto technisch diploma, diploma REVI1&2 en het diploma voor Lichte Bergingsspecialist zijn een pré.
  • Flexibele instelling, stressbestendig, servicegericht en kunnen omgaan met piekbelasting.
  • Lichamelijk in goede conditie en een representatief voorkomen.
  • Passie voor auto's, techniek en hulpverlening.
  • Woonachtig in de regio Haaglanden, Westland, Rotterdam-Rijnmond, Leiden of Delft.Wij bieden een zeer afwisselende, dynamische en zelfstandige functie in ons bergingsbedrijf met enthousiaste medewerkers en een modern wagenpark. Salaris conform de CAO bergingsbranche.


Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met Mariëlle Verweij, tel 015-2511350 of stuur een e-mail met je cv naar marielleverweij@vreugdenhilberging.nl.

Contact

Op zoek naar een uitdagende baan?

Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact opnemen
 

Wij helpen u vooruit!

Twitter