Over ons

Vreugdenhil is gespecialiseerd in berging, transport en pechhulp. Wij bestaan sinds 1947 en zijn van oorsprong een Westlands familiebedrijf. Inmiddels is ons bedrijf gegroeid naar een professionele speler in de mobiliteitmarkt met vestigingen in Rijswijk, Den Hoorn, Leiden en Rotterdam.

Regelmatig hoort u op de verkeersinformatie over een gekantelde vrachtwagen, aanrijding, of pech. Dit soort calamiteiten zorgt voor lange files, Vreugdenhil is de gecontracteerde partner van Rijkswaterstaat, Provincie Zuid-Holland, gemeentelijke wegbeheerders en verzekeraars die bij dergelijke calamiteiten in de Regio Haaglanden, Rotterdam-Rijnmond en Hollands-Midden wordt ingezet. Ons bedrijf is ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, VCA** gecertificeerd en wij hebben trede 5 van de Co2-Prestatieladder bereikt.

Onze medewerkers behoren tot de beste en wij beschikken over een groot eigen gespecialiseerd wagen- en machinepark waar onze medewerkers hun werkzaamheden mee uitvoeren. Onze transportplanning verzorgt internationale repatriƫring en het transport van alle denkbare voertuigen. Trucks, bussen, auto`s, motoren, maar ook caravans, campers en machines vervoeren wij door heel Europa.

Wij denken mee met onze klant, bijvoorbeeld het snel ophalen van een chauffeur die bij een pechgeval staat te wachten zodat deze weer snel aan de slag kan, of het regelen van vervangend vervoer bij uitval door pech of schade. Voor alle problemen is een oplossing. Wij helpen u vooruit!