BMW Service centrale

Vreugdenhil verzorgt de BMW Service Centrale voor Düsseldorp Den Haag. Onze pechhulpmedewerkers zijn onderweg met BMW 320 Touring servicewagens. Deze wagens zijn helemaal uitgerust om uw BMW of MINI weer snel op de weg te krijgen. Onze monteurs zorgen ervoor dat, indien dit onverhoopt nodig is weer op weg helpen.

Pechhulp voor uw BMW
Bij pech is de BMW Service Centrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U krijgt direct een deskundige aan de lijn, die u met tips meestal weer op weg kan helpen. Anders wordt hulpverlening ter plaatse geregeld: door de dichtstbijzijnde BMW dealer, Erkend Service Partner of door een professionele hulpdienst. Eén telefoontje is voldoende:

Contact bmw service centrale

Pechhulp voor uw BMW i
Rijdt u in een BMW i3(s) of BMW i8 dan kunt u de speciale BMW i Service Centrale 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Contact BMW i service centrale

U krijgt direct een deskundige aan de lijn die u in de meeste gevallen met telefonische tips alweer op weg kan helpen. Voor BMW-rijders die in het bezit zijn van een geldige BMW Service Card is het telefonisch advies en het organiseren van assistentie altijd kosteloos.

Heeft u interesse in een nadere toelichting? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u vooruit!