24/7 Alarm nummer015 - 251 1351
 

Pechhulp in Rotterdam nodig?

Staat u momenteel met autopech in de buurt Rotterdam? Wacht geen moment een neem direct contact met ons op. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op het nummer: 015 - 251 13 51. Bij ons hoeft u geen mobiliteitsgarantie, verzekering of lidmaatschap te hebben.

Pechhulpservice in Rotterdam
Staat u langs de A4 of de A13 met autopech ter hoogte van Rotterdam? Vreugdenhil staat graag voor u klaar. Onze flexibele gekwalificeerde monteurs zijn 24 uur per dag bereikbaar om u te voorzien van pechhulpverlening. Zo streven onze monteurs ernaar om binnen een half uur ter plaatse te zijn om u te helpen.

De voordelen van Vreugdenhil
Bij onze pechhulp heeft u geen lidmaatschap nodig om gebruik te maken van onze diensten. U betaalt enkel voor de keren dat u ons daadwerkelijk nodig heeft. Betalen kan door middel van contact, online of PIN.
Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor passend vervangend vervoer indien dat gewenst is.


Onze EasyTow app
Onze EasyTow app is onmisbaar voor bestuurders van alle denkbare motorvoertuigen, beroepschauffeurs, planners en transportondernemers. De app is gemakkelijk en zorgt dat alle benodigde informatie snel op de juiste plek terecht komt en op die manier hulp direct onderweg is!


Bel ons direct
Pechhulp Rotterdam

Voor pechhulp in Rotterdam met passend vervangend vervoer

Belt u Vreugdenhil
op 015 - 251 13 51

Neem contact op
 

Wij helpen u vooruit!

Twitter