24/7 Alarm nummer015 - 251 1351
 

Vrachtwagen en Busberging

Vreugdenhil Berging BV is een specialist in het bergen, afslepen en pechhulpverlening aan vrachtauto`s en bussen. Door ons internationale netwerk van partnerbedrijven kunt u in heel Europa rekenen op onze snelle 24/7 service.


Vreugdenhil Berging BV beschikt over een grote vloot eigen materieel welke altijd beschikbaar is om de klus te klaren. Van Telekraan tot dieplader, van hefkussens tot 6×6 lierwagen. Wij kunnen ook zorgdragen voor vervangende voertuigen zodat uw lading zo min mogelijk vertraging oploopt. Of het nu gaat om een vervangende trekker of het ophalen van een gestrande chauffeur.


Bel één van onze dispatchers of maak een melding via onze EasyTow app en de berging of repatriëring wordt direct in gang gezet. Wij dragen zorg voor uw chauffeur en voertuig en denken graag mee voor een snelle en passende oplossing. Indien gewenst werken wij rechtstreeks voor uw verzekeraar en handelen de administratie adequaat voor u af. U wordt uiteraard voortdurend op de hoogte gehouden van de status van de hulpverlening, zodat u gewoon door kunt met uw eigen werk. Wij helpen u vooruit!

Vrachtwagen en Busberging

Op zoek naar een betrouwbare service partner?

Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact opnemen
 

Wij helpen u vooruit!

Twitter