Vakmanschap

Vreugdenhil Berging BV staat voor vakmanschap. Al onze medewerkers zijn gedreven vakmensen. Zij beheersen het beroep van bergingsspecialist. Al onze medewerkers hebben een auto technische- en bergingsopleiding. Op het moment dat u onze centrale belt wordt u 24/7 te woord gestaan door ervaren dispachters die kennis van zaken hebben, met u meedenken en oplossingsgericht te werk gaan. Zij nemen uw opdracht aan en maken direct afspraken over werkwijze, tijdsduur, tarieven en houden u op de hoogte van de uitvoering.

Onze medewerkers gaan ter plaatse met het juiste materieel om uw opdracht uit te kunnen voeren. Bij complexe opdrachten wordt een bergingsplan opgesteld en wordt de opdracht vakkundig en met meesterschap volgens dit bergingsplan uitgevoerd.

De administratieve afhandeling van opdrachten wordt direct na de uitvoer afgehandeld. Indien kosten op uw verzekering verhaald kunnen worden, regelen onze dispachters dit direct. Vreugdenhil Berging BV is servicepartner voor DKV Euroservice, UTA, Falck en vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen.