24/7 Alarm nummer015 - 251 1351
 

Bergingsspecialist….

Flexibel zijn. Alles aan de kant zetten als er een melding binnenkomt. Want je moet snel op de incidentlocatie zijn. Ook in het weekend of midden in de nacht. En dan moet je hulpverlenen. Zelfstandig bergingswerkzaamheden of mobiliteitshulp uitvoeren, vaak onder flinke tijdsdruk. Dan is het belangrijk dat jij je hoofd koel houdt. Ook als anderen het even niet meer zien zitten….

Om goede service te kunnen blijven garanderen aan al onze klanten hebben wij binnen onze bergingsactiviteiten momenteel plaats voor een fulltime (38 uur)

LICHTE BERGINGSSPECIALIST

Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren, representatieve en flexibele kandidaat met een enthousiaste werkhouding. Maar je mag ook reageren als je een carrier switch wilt maken en het vak van begin af aan wil leren. Na een inwerkperiode waar interne processen, Incident Management, autoberging en pechhulpverlening aan bod komen ga je op onze kosten alle benodigde opleidingen volgen. Daarna zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van bergingen, transporten en pechhulp verlenen aan personenauto's en lichte bedrijfswagens.

Verdere vereisten:

  • In bezit van rijbewijs B-C-(E) + Code95 met aantoonbare rijervaring van minimaal 1 jaar. De opleidingen voor Lichte Bergingsspecialist, Communicatietraining, Pechhulpverlener en REVI1&2 kunnen bij gebleken geschiktheid intern gevolgd worden. Een auto technisch diploma en het diploma voor Lichte Bergingsspecialist zijn een pré.
  • Flexibele instelling, loyaal, servicegericht en kunnen omgaan met piekbelasting.
  • Lichamelijk in goede conditie en een representatief voorkomen. Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
  • Interesse voor auto's, techniek en hulpverlening.
  • Woonachtig in de regio Haaglanden, Westland, Rotterdam-Rijnmond, Leiden of Delft.


Wij bieden een zeer afwisselende, dynamische en zelfstandige functie in ons bergingsbedrijf met enthousiaste medewerkers en een modern wagenpark. Salaris conform de cao-bergingsbranche. Wij werken als enige bedrijf in de branche met een paraat dienstrooster. Dat houdt in dat je een dienst (dag, avond nacht) van 8 uur hebt en geen piketdiensten vanuit huis werkt. Voor de onregelmatigheid ontvang je 14% toeslag over je brutosalaris (E6).


Enthousiast geworden?

Neem dan contact op met Lisette Berkman, tel 015-2511350 of stuur een e-mail met je motivatie en cv naar administratie@vreugdenhilberging.nl .

Vreugdenhil Berging BV
Vrij-Harnasch 118, 2635 BZ Den Hoorn ZH
www.vreugdenhilberging.nl

Acquisitie op deze vacature begrijpen wij, maar waarderen wij niet.

Contact

Op zoek naar een uitdagende baan?

Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact opnemen
 

Wij helpen u vooruit!

Twitter