Pechhulpmonteur

Afbeelding 22951

Flexibel zijn. Alles aan de kant zetten als er een melding binnenkomt. Want je moet snel op de incidentlocatie zijn. Ook in het weekend of laat in de avond. En dan moet je hulp verlenen. Zelfstandig pechhulpwerkzaamheden of mobiliteitshulp uitvoeren, vaak onder flinke tijdsdruk. Dan is het belangrijk dat jij je hoofd koel houdt. Ook als anderen het even niet meer zien zitten….

Om goede service te kunnen blijven garanderen aan al onze klanten hebben wij voor onze pechhulp activiteiten momenteel plaats voor een fulltime (38 uur)

Wil jij ook bijdragen aan goede mobiliteit en het verschil maken op momenten dat het er op aan komt? Ben je technisch, dienstverlenend en servicegericht? Naast pechhulp ben je vliegende keep voor onze bergers en assisteer je hen bij complexe klussen. Afwisselend en gaaf werk! We bieden opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, uiteraard ook voor voertuigen op alternatieve brandstoffen.

Pechhulpmonteur

Onze voorkeur gaat uit naar een ervaren, representatieve en flexibele kandidaat met een enthousiaste werkhouding. Na een inwerkperiode waar processen, Incident Management en pechhulpverlening aan bod komen zullen de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van pech- en mobiliteitshulp aan alle voorkomende personenauto's en lichte bedrijfswagens.

Verdere vereisten

  • In bezit van rijbewijs B met aantoonbare rijervaring van minimaal 5 jaar. De opleiding Communicatie training, Pechhulpverlener en REVI1&2 kan bij gebleken geschiktheid intern gevolgd worden. Een auto technisch diploma niveau 2 is een pré, aantoonbare werkervaring in een werkplaats een must.
  • Flexibele instelling, stressbestendig, servicegericht en kunnen omgaan met piekbelasting.
  • Lichamelijk in goede conditie en een representatief voorkomen.
  • Passie voor auto's, techniek en hulpverlening.
  • Woonachtig in de regio Haaglanden, Westland, Rotterdam-Rijnmond, Leiden of Delft.

Wij bieden een zeer afwisselende, dynamische en zelfstandige functie in ons. bergingsbedrijf met enthousiaste medewerkers en een modern wagenpark. Salaris conform de CAO bergingsbranche.

Enthousiast geworden?

naar werkenbij@vreugdenhilberging.nl

Vreugdenhil Berging BV
Zuiderweg 30,
2289 BN Rijswijk
Tel: 015-251.13.50

Procedure

Je hebt gesolliciteerd hoe nu verder?

  • Kennismaken: Nu we je gegevens ontvangen hebben bellen wij je even om kennis te maken en te kijken of de rol je past en eventuele vragen van jouw kant te beantwoorden.
  • Oriënterend gesprek: We spreken af op ons kantoor om je beter te leren kennen en onze arbeidsvoorwaarden te bespreken.
  • Shortlist: We bespreken de kandidaten die in onze optiek de beste fit hebben met de vacature. Minimaal 3 en maximaal 5 mensen worden voorgesteld aan het Management Team dus je maakt nu al serieus kans.
  • Vervolggesprek: Je ontmoet je nieuwe collega's en leidinggevende op (hopelijk) je toekomstige werkplek voor een kennismaking.
  • Contractvoorstel: Je komt in dienst bij het bedrijf en met een getekend contract rest je nu alleen nog op te zeggen bij je huidige werkgever

Screening

Een achtergrondonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.