Planner Meldkamer

Rijswijk 38 uur per week.

Spits, file, ongevallen, we horen het dagelijks op de radio. Vroeger dacht je dan dat er één auto niet door reed en vervolgens de file veroorzaakte, nu weten we wel beter. Een ongeval is heel vervelend, vooral voor de direct betrokkenen, maar ook voor het fileleed. Onze bergingsspecialisten zorgen er voor dat de wegen snel vrij worden gemaakt, zodat het verkeer zo min mogelijk hinder ervaart.

Vreugdenhil Berging is niet alleen actief in personen- en vrachtwagenberging, maar ook in pechhulp, autotransport, veegservice, calamiteitendienstverlening bij milieu-incidenten en gespecialiseerd in de hulpverlening aan alternatief aangedreven voertuigen (AAV) zoals elektrische voertuigen (EV). Tegenwoordig kom je ons dan ook niet meer alleen in gele bergingswagens tegen. Zo hebben we Easysweep veegmachines, Fix & Go pechhulpvoertuigen, Calamiteitenbussen en een EV hulpverleningsvoertuig. Niet per se wat je noemt een saai bedrijf dus.

Wat houdt de functie van planner meldkamer in?

Als planner meldkamer ben jij niet alleen degene die de telefoon aanneemt, maar je zorgt ook voor een optimale spreiding van de voertuigen. Daarnaast zorg je voor een efficiënte uitgifte van binnenkomende opdrachten aan de rijdende medewerkers. De meldkamer is het kloppende hart van ons bedrijf. Jij bent de spin in het web van onze organisatie. Je bent stressbestendig, in staat om vanuit helikopterview beslissingen te nemen, altijd in control en draagt zorg voor een volledige en accurate dossier administratie. In dit proces word je ondersteund door ons eigen softwarepakket Assistance Online (AO) en een team van centralisten, waarin samenwerking het sleutelwoord is.

Is dit het dan?

Nee hier houdt de functie nog niet op. Zo komen er dagelijks meldingen binnen op de meldkamer voor onze brede dienstverlening waarbij jij je houdt aan de afgesproken procedures en je verwerkt deze meldingen op een procesmatige manier. Ook hier draag je zorg voor een volledige en accurate dossieradministratie. Vreugdenhil Berging is 24/7 bemand wat betekent dat er ook in de avonden en weekenden gewerkt wordt. Onze roosters worden zo ontwikkeld dat er een goede werk-privébalans is.

Je komt bij ons op de meldkamer in een gezellig team terecht. Samen met dit team vang je de pieken op wat elkaar verbindt en de dagen voorbij doet vliegen. Bij enorme drukte geeft het een heerlijk gevoel als je een bijdrage hebt geleverd aan het goed verlopen van de meldingen en het tevreden stellen van klanten. Naast het trotse gevoel kom je binnen in een groeiende onderneming waar veel kansen zijn met verschillende doorgroeimogelijkheden.

Is je interesse gewekt?

Dat is niet verkeerd. Wij hopen dat je ook aan de volgende voorwaarden voldoet.

 • Daadkrachtig
 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Denkt commercieel
 • Procesmatig werken
 • Teamplayer die motiverend leiding geeft
 • HBO werk & denk niveau
 • Aantoonbare werkervaring als planner in de logistieke sector
 • Ervaring in de branche is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wat bieden wij jou?

Voldoe jij aan bovenstaande criteria en is deze functie jou op het lijf geschreven?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur daarvoor uw CV incl. foto en motivatiebrief naar: werkenbij@vreugdenhilberging.nl

Vreugdenhil Berging BV
Zuiderweg 30,
2289 BN Rijswijk
Tel: 015 - 251 13 50

Procedure

Je hebt gesolliciteerd hoe nu verder?

 • Kennismaken: Nu we je gegevens ontvangen hebben bellen wij je even om kennis te maken en te kijken of de rol je past en eventuele vragen van jouw kant te beantwoorden.
 • Oriënterend gesprek: We spreken af op ons kantoor om je beter te leren kennen en onze arbeidsvoorwaarden te bespreken.
 • Shortlist: We bespreken de kandidaten die in onze optiek de beste fit hebben met de vacature. Minimaal 3 en maximaal 5 mensen worden voorgesteld aan het Management Team dus je maakt nu al serieus kans.
 • Vervolggesprek: Je ontmoet je nieuwe collega's en leidinggevende op (hopelijk) je toekomstige werkplek voor een kennismaking.
 • Contractvoorstel: Je komt in dienst bij het bedrijf en met een getekend contract rest je nu alleen nog op te zeggen bij je huidige werkgever.

Screening

Een achtergrondonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature begrijpen wij maar wordt niet gewaardeerd.