EasySweep

Afbeelding 22833

U kent onze naam waarschijnlijk van onze gele bergingswagens, maar wist u dat wij nu ook veegwagens en ZOAB-cleaners in ons machinepark hebben? Met deze machines, die door vakkundige medewerkers worden bediend, vegen we ook uw terrein, parkeerplaats of straat graag schoon.

Een medewerker met bladblazer en handgereedschap zorgt ervoor dat ook de kleinste hoekjes en bijvoorbeeld dockshelters schoon worden gemaakt. Met een hogedrukspuit kan groenaanslag van betonelementen worden verwijderd. Bij een grote onderhoudsbeurt ledigen wij indien gewenst ook straatkolken, dit voorkomt verstopping en wateroverlast. Veegvuil kan ter plaatse in een container worden gestort, of door ons verantwoord worden afgevoerd. We beschikken over 2 RAVO 580STH compacte veegzuigwagens, beide uitgerust met een 3e onkruidborstel, een onkruidborstelmachine en een BEAM S9000 wegdekreiniger. Deze laatste machine kan naast regulier vegen ook wegdek / verhardingen reinigen met heetwater (90c) hogedruk en chemicaliën. Bij uitstek geschikt om olie-, vet, bagger, of groene aanslag enzovoort van de verharding te verwijderen. Onze 1e lijns calamiteiten werkbussen zijn uitgerust met 1.000 liter schoon water, hogedruk heetwater en alle benodigdheden om milieu-incidenten te beredderen.

Uw bedrijfsterrein is uw visitekaartje. Wij helpen u graag om dit veilig, schoon en representatief te houden. Door ons 24/7 karakter kunnen we u ook buiten kantoortijden van dienst zijn. Op momenten dat er geen auto`s geparkeerd staan en wij uw bedrijfsproces niet hoeven te verstoren. Enkele dagen voor de werkzaamheden wordt met borden kenbaar gemaakt dat het terrein geveegd gaat worden.

Naast gepland veegwerk, zijn wij ook oproepbaar bij calamiteiten.

Heeft u interesse in een nadere toelichting? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u vooruit!