Verhuisd vanuit Den Hoorn naar onze nieuwe locatie op Zuiderweg 30 in Rijswijk

Sinds 29 juni zijn we verhuisd vanuit Den Hoorn en operationeel op onze nieuwe locatie op Zuiderweg 30 in Rijswijk. Het nieuwe pand is bijna af. De schilder zet op dit moment de laatste puntjes op de i aan de buitenzijde van het pand.


Voorspoedig

Frans Denie, bedrijfsleider Vreugdenhil Berging: "De verhuizing verliep erg soepel. Het verhuizen van een omvangrijk bedrijf als dat van ons kost best wat energie. Daarnaast blijven de meldingen gewoon binnenkomen. Gelukkig hadden we met alle partijen een fijne samenwerking, waardoor het hele proces op schema is verlopen. Dat scheelt een hoop."


Buren

Denie: "We waren al snel operationeel in het nieuwe pand. De koffie was er het internet draaide, eigenlijk alles wat Vreugdenhil Berging nodig heeft om op te starten. Niet veel later werden alle grote bezittingen verhuisd. Met grote dank aan onze nieuwe buren; ICT-leverancier DesktopToWork en onze verhuizer UTS Van der Geest. Het is voor de meeste medewerkers nog wel even wennen. Sommigen rijden nog wel eens naar de oude locatie. Maar na ruim 10 jaar in het oude pand te hebben gezeten is dat ook wel logisch."


Opening

Zodra het pand volledig af is, zal de burgemeester van Rijswijk het pand openen. Wanneer dat precies zal plaatsvinden, is nog niet bekend. We houden u graag op de hoogte via Facebook, LinkedIn en onze nieuwsbrief. In december Is Vreugdenhil Berging de host voor de lancering van de Rijswijk.special, onderdeel van ondernemersmagazine Delft.business. Bent u benieuwd en wilt u een kijkje nemen in het nieuwe pand? Meld u dan hier aan.