24/7 Alarm nummer015 - 251 1351
 

Privacyverklaring

Privacyverklaring
Vreugdenhil Berging BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:

info@vreugdenhilberging.nl
Vrij Harnasch 118
2635 BZ Den Hoorn ZH
015-2511350

Marielle Verwey-Blijleven is de functionaris gegevensbescherming bij Vreugdenhil Berging BV. Zij is te bereiken via administratie@vreugdenhilberging.nl


Persoonsgegevens die wij verwerken

Vreugdenhil Berging BV verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • CV en motivatiebrief
  • Verzuim- en re-integratierapporten
  • Kenteken
  • Verzekeringsgegevens
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door ons een e-mail te sturen, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Bankrekeningnummer
  • Rijbewijsnummer
  • Chauffeurskaart, inclusief dat

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Vreugdenhil Berging BV verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

  • Gender
  • Burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Vreugdenhil berging BV verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Vreugdenhil Berging BV verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Vreugdenhil Berging BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens, bijvoorbeeld een medewerker van Vreugdenhil Berging BV een beslissing over heeft genomen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Vreugdenhil Berging BV bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieƫn) van persoonsgegevens:
(Categorie) persoonsgegevens:
Bewaartermijn: zo lang actief in gebruik en daarna maximaal 10 jaar Reden: voor personeelszaken, klantcontact tbv correspondentie enzovoort.

Delen van persoonsgegevens met derden
Vreugdenhil Berging BV verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Vreugdenhil Berging BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruikenWij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Vreugdenhil Berging BV en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar administratie@vreugdenhilberging.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Vreugdenhil Berging BV wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: tip-ons



Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Vreugdenhil Berging BV neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Marielle Verwey-Blijleven, functionaris gegevensbescherming bij Vreugdenhil Berging BV. Zij is te bereiken via administratie@vreugdenhilberging.nl

Inwerkingtreding
Deze (vernieuwde) privacyverklaring is in werking getreden op 16 mei 2018.

Onze voorwaarden

Op zoek naar een betrouwbare service partner?

Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact opnemen
 

Wij helpen u vooruit!

Twitter