3/4/2020 Aandacht voor MVO

Vreugdenhil Berging is gespecialiseerd in berging, transport, pechhulp en calamiteitendienstverlening. Minder bekend is dat Vreugdenhil founder is van MVO-platform Werkwaardig. Naast duurzaam ondernemen speelt sociaal ondernemerschap een grote rol binnen het bedrijf.

Chris Müller: "Ik zie maatschappelijk verantwoord ondernemen echt als een kans. Een kans om bij te dragen aan het vinden van een oplossing voor (grote) maatschappelijke uitdagingen. Dat is dan ook dé reden om founder te zijn van MVO-platform Werkwaardig. Samen kunnen we echt het verschil maken. Door ons in te zetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden we hen perspectief. Perspectief op het opbouwen van een stabiel bestaan."

Mooi voorbeeld
"Enige tijd geleden hebben wij een medewerker in dienst genomen die al een lange tijd naar een baan zocht. Hij kwam uit een sector welke snel was gekrompen. Dit mondde uiteindelijk uit in ontslag. Via Werkwaardig kwamen we met hem in contact. Bij ons kon hij direct aan de slag als receptionist. Ook hebben wij op dezelfde wijze twee veegwagenmachinisten aangenomen. Ze doen het allen hartstikke goed en we zijn erg blij met ze."

Werknemers maken het verschil
Bedrijfsleider Frans Denie: "Wij investeren graag in kansen, en daar horen onze werknemers ook bij. Iedere medewerker geven we de kans om te groeien binnen het bedrijf. We bieden ze opleidingen aan en ze kunnen deelnemen aan interessante workshops. Zo kunnen zij bijvoorbeeld deelnemen aan een evenement of workshop van Werkwaardig wanneer dit voor hen interessant is. Niet alleen om kennis op te halen, maar zeker ook om de kennis te delen binnen ons bedrijf. Een win-winsituatie. Medewerkers maken het verschil."

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan via info@vreugdenhilberging.nl. We staan u graag te woord.

Naar overzicht