5/4/2020 Ontmoet het team

Iedere nieuwsbrief zetten we een medewerker in het zonnetje. Wat houdt zijn of haar functie binnen Vreugdenhil Berging in? Tegen welke uitdagingen loopt hij of zij aan? En wat is voor hem of haar typisch Vreugdenhil?

Dit keer: Algemeen Directeur Chris Müller


Chris Müller is 43 lentes jong en geboren in Rotterdam. Hij is getrouwd met Jessica en heeft een zoon, Floris, van vier jaar oud. Ze wonen met z'n drieën in Den Hoorn. In 2006 begon Chris bij Vreugdenhil Berging als bedrijfsleider. In 2010 heeft hij zich samen met twee partners ingekocht in het bergingsbedrijf, midden in de financiële crisis. Door het dienstenpakket te verbreden en door de organisatie te professionaliseren is het bedrijf er sterker uitgekomen. Van gezondere dienstroosters voor de medewerkers tot ISO-certificeringen en het samenstellen van een daadkrachtig MT.


Tegen welke uitdagingen loop je in je werk aan?
Elke dag is een nieuwe uitdaging. De ene keer een hele leuke en de andere keer een minder leuke uitdaging. Ons bedrijf gaat 24/7 door en er is dus een noodzaak voor mij om zaken los te laten en te delegeren. Dat vind ik nog best lastig, want delegeren zit niet in mijn aard. Gelukkig hebben we fantastische medewerkers met veel kennis en een sterk MT waar ik op kan bouwen. We klaren de klus echt met elkaar. Dat vind ik mooi.


Waarom is dit jouw ideale baan?
De dynamiek. Als de telefoon gaat kan de hele planning van onze dag zomaar omslaan. Als een klant om hulp vraagt, moet de opdracht bijna altijd direct worden uitgevoerd.


We hebben alle mogelijkheden binnen handbereik om alle kansen die er liggen op te pakken, concepten te bedenken en onze opdrachtgevers een compleet dienstenpakket aan te bieden. Dat vind ik super om te doen. Via één telefoonnummer kan alles worden geregeld.


Welke ontwikkelingen houd je met belangstelling in de gaten?
De elektrificatie van het Nederlandse wagenpark en de techniek die autonoom rijden mogelijk maakt. Beiden hebben impact op ons bedrijf en ik zie veel kansen. Wij zijn op dit moment het enige bergingsbedrijf in Nederland dat haar medewerkers heeft opgeleid om incidenten aan zowel elektrische- en waterstofvoertuigen, als hybride voertuigen uit te voeren. Onze waterdompelcontainer en Salvage Container zijn zelfs uniek in de wereld, daar ik heel trots op.


Waar houd je je in je vrije tijd mee bezig?
Mijn gezin staat op nummer één en we gaan er graag samen op uit om leuke dingen te doen. Iedere dag telt en ik zorg dat ik elke dag op tijd thuis ben om samen te eten en mijn zoon te kunnen zien. Als het nodig is begin ik eerder, of werk ik in de avond nog even door. Ik werk ook graag in onze tuin, daar word ik rustig van en ik haal er meteen mijn lichaamsbeweging uit.


Waar ben je het meest trots op?
Ik ben echt heel trots op ons team. De loyaliteit, het wij-gevoel en het doorzettingsvermogen zijn ons hoogste goed. Wij hebben door vaak vallen en opstaan geleerd en hebben echt heel hard gewerkt om het bedrijf toekomstbestendig en gezond te maken. We kunnen zelf nu in deze onzekere tijd blijven investeren en blijven ontwikkelen.


Maak af: Vreugdenhil is voor mij….
...mijn levenswerk en nog lang niet af!

Naar overzicht