7/4/2020 Samenwerking met Vermeulen Groep

De samenwerking met Vermeulen Groep gaat terug naar 2009. Vreugdenhil Berging heeft een sterke relatie met Vermeulen Groep, een bedrijf dat zich specialiseert in het onderhoud van infrastructuur.

Vermeulen Groep won in 2009 het onderhoudsbestek van de Rijkswegen in de regio Haaglanden. Hier zat ook Incident Management bij, waarbij ze als calamiteitenaannemer zorg dragen voor wegafzettingen, herstel van geleiderails en het wegdek. Er gelden strenge eisen voor wat betreft aanrijtijden, dus wij investeerden in een botsabsorber, een voertuig dat wordt gebruikt om botsingen op te vangen. Hiermee konden we in opdracht van Vermeulen Groep de wegafzetting helpen plaatsen.

Wederzijdse ondersteuning
Door ons 24/7 karakter waren wij prima in staat om de diensten, die onder het Incident Management vallen, aan te kunnen bieden. Vanaf dat eerste moment is de samenwerking alleen maar sterker geworden. Nu zijn wij de hofleverancier als er voertuigen van Vermeulen Groep moeten worden geborgen of getransporteerd. Wij schakelen hen weer in voor verharding van onze terreinen en het plaatsen van geleiderails en belijning.

Maar we gaan verder. Vermeulen Groep is een integraal specialist in onderhoud van infrastructuur. Alles wat op of aan een weg gebeurt, kunnen zij aanbieden en wij helpen hem daarbij. Door onze 24/7 bergingsactiviteiten komen we vaak als eerste bij aanrijdingen waar ook wegdekverontreiniging is ontstaan. Doordat we ons hebben gespecialiseerd in het beredderen van dergelijke milieu-incidenten kunnen we vervuiling beheersen, voorkomen dat het erger wordt en oplossen. Vervolgens doen wij vaak een beroep op Vermeulen Groep. Zij hebben alle expertise en slagkracht in huis om schade van de weg en wat zich daaromheen begeeft te verhelpen.

Samen sterk
Vermeulen Groep richt zich op Rijkswegen en Provinciale wegen. Onze bergingsactiviteiten vinden daar, maar ook op het onderliggende wegennet plaats. Daar pakken wij de incidenten op met onze eigen calamiteitentak. Door deze gezamenlijke dynamiek en het versterken van elkaars diensten kunnen we elkaar en onze opdrachtgevers echt ontzorgen. Onze combinatie is uniek. Van berging tot gerepareerd wegdek en nieuw ingezaaid gras, alles is weer zoals voorheen zodra ons samenspel is langsgeweest. Wij schrijven gezamenlijk in op aanbestedingen waar we wegbeheerders kunnen ondersteunen bij het oplossen van calamiteiten. Deze formule is succesvol en we hebben samen verschillende mooie opdrachten binnengehaald. Ons motto? Samen sterk!

Naar overzicht