8/4/2020 Nieuwe dienstverlening: desinfecten van objecten

Je ziet het regelmatig in het nieuws: verschillende steden over de hele wereld nemen extra voorzorgsmaatregelen om besmetting van het COVID-19-virus tegen te gaan. Ook in de openbare ruimtes. Objecten, zoals bankjes bij bushaltes, relingen van bruggen en deurknoppen, worden volop gereinigd.


Voor het reinigen openbare objecten en straatmeubilair als bushokjes, bruggen, speeltuinen etc. is Vreugdenhil Berging u graag van dienst. Onze voertuigen zijn voorzien van heetwater hogedruk en zijn geschikt voor het toevoegen van desinfectant, om objecten optimaal te reinigen.


Daarnaast zetten wij ons ook in voor de ambulancezorg. Wij leveren iedere dag medewerkers die ambulances, ingezet voor COVID-19-patiënten, op locatie reinigen en desinfecteren. Indien er een piek onstaat hebben wij de mogelijkheid om snel op te schalen, zodat de continuïteit van de ambulancezorg gewaarborgd blijft.


Wilt u meer weten over deze dienstverlening? Onze planning is 24/7 bereikbaar en staat u graag te woord. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-2511351 of te mailen naar planning@vreugdenhilberging.nl.

Naar overzicht