8/6/2021 Certificeringen wederom behaald

Afgelopen maart heeft TÜV Nederland ons opnieuw gecertificeerd: onze ISO 9001, ISO 14001 en VCA-certificering zijn met drie jaar verlengd. 

De certificeringen zijn het bewijs voor de kwaliteit die wij leveren. Sigi van Duijvenboden, QHSE coördinator: “In onze branche is het belangrijk om zo veilig en milieuvriendelijk te werk te gaan. Daarvoor moeten we secuur handelen. De behaalde certificaten zijn een bevestiging voor zowel de klant als het team dat wij ons uiterste best doen om de beste kwaliteit te kunnen leveren.”

Strenge normen

Van Duijvenboden: “Certificeringen behaal je niet zomaar. Er zijn normen aan verbonden, die elk jaar weer gecontroleerd worden om aan te tonen dat wij als bedrijf constant verbeteren. Om ze te behalen én te behouden letten we 24/7 op de kwaliteit van het werk dat wordt geleverd. We hebben daarvoor duidelijke processen opgesteld, zodat iedere werknemer precies kan zien welke stappen hij of zij moet doorlopen in iedere situatie.”

Juiste kennis

“Als we processen ontwikkelen, nemen we de werknemers al in een vroeg stadium mee. Zo zorgen we ervoor dat de kennis hoog blijft. Ook bespreken we maandelijks met het hele team welke problemen zich hebben voorgedaan, zodat we gezamenlijk de processen kunnen verbeteren. Zo blijft de veiligheid van de klant en het team gewaarborgd en de kwaliteit hoog.”

Voor meer informatie over onze certificaten klikt u hier.

Naar overzicht