6/12/2021 Kortere lijnen met nieuwe portofoons

Bij de werkzaamheden die Vreugdenhil uitvoert is goede communicatie onderling uiterst belangrijk. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een nieuw portofoonsysteem. In januari zal het nieuwe systeem volledig operationeel zijn.

We werken al een aantal jaren met portofoons. Coördinator calamiteiten Alex Nieraad: “We hebben gemerkt dat het portofoonsysteem een erg nuttig systeem is. Wanneer de planner een werknemer een opdracht geeft, horen alle medewerkers die op pad zijn gelijk wat er aan de hand is. Er zijn korte lijnen en daardoor wordt er snel gereageerd.”

Beter bereik

Een van de grootste voordelen van het nieuwe systeem is het bereik. Nieraad: “Onze nieuwe Motorola TLK 100 portofoons communiceren via het landelijke 4G-netwerk. Nu zijn we nog verbonden aan één vast netwerk. Als dat netwerk uitvalt, vallen wij ook uit en dat is straks verleden tijd. De nieuwe portofoons zoeken automatisch naar een ander netwerk. Daardoor hebben we straks altijd en overal in Europa dekking.”

Snel en veilig

“Met een portofoonsysteem is bellen en opnemen niet meer nodig. De communicatie is vlotter en de aansturing beter. En hoe beter de aansturing gaat, hoe meer tijd we hebben voor de klant. Daarnaast hoeft de werknemer niet naar een telefoon te grijpen, wat gevaarlijk kan zijn in het verkeer. Kortom, het portofoonsysteem is een waardevolle investering in onze dienstverlening.”

Naar overzicht