9/12/2021 Mooie opdracht binnengesleept!

Op dinsdag 7 december tekenden we de raamovereenkomst voor een nieuw project. Vanaf 1 februari 2022 zullen wij in opdracht van Gemeente Rotterdam de ‘Opdracht Wegsleepregeling voor voertuigen & voorwerpen’ op ons nemen. Een mooie nieuwe aanwinst!

De opdracht houdt in dat wij als enige opdrachtnemer voertuigen, aanhangwagens en andere vergelijkbare voorwerpen wegslepen, opslaan, beheren en teruggeven aan hun eigenaren voor de Gemeente Rotterdam. Het kan gaan om verkeerd of gevaarlijk geparkeerde voertuigen en objecten zoals afvalcontainers, maar ook weesboten en achtergelaten voertuigen of aanhangwagens. Deze werkzaamheden worden in nauwe samenwerking met de afdeling Handhaving en Toezicht van de Gemeente Rotterdam uitgevoerd. 

Volledig ontzorgen

De Gemeente Rotterdam was op zoek naar een partij die in het kader van het wegslepen van voertuigen en voorwerpen zoveel mogelijk ontzorgt tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij wonnen deze opdracht door de hoge kwaliteit van ons plan van aanpak. Op alle gevraagde kwalteitseisen hebben wij 100% gescoord en daar zijn wij uiteraard trots op. 

Dergelijke dienstverlening kan niet op laagste prijs worden gegund, omdat er snelle responstijden en kwaliteitseisen aan deze werkzaamheden zijn verbonden. Wij zijn blij dat de Gemeente Rotterdam de weging van de score op basis van beste kwaliteit heeft gedaan. De komende tijd richten we ons op de implementatie van de opdracht, zodat we er op tijd klaar voor zijn om vanaf 1 februari de opdracht uit te voeren. Vreugdenhil is niet onbekend met deze werkzaamheden; we voeren deze al uit voor diverse gemeenten in ons werkgebied.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via info@vreugdenhilberging.nl. Houd ook onze socials in de gaten voor updates.

Naar overzicht