28/11/2022 Vreugdenhil is op zoek naar een koele kikker

Lichte Bergingsspecialist

Vreugdenhil Berging is een dynamisch bedrijf. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie en voortdurend in ontwikkeling met onze activiteiten. Hierin speelt de Lichte Bergingsspecialist een heel belangrijke rol.

De bergingsspecialist - lichte berging- verzorgt berging, transport en pechhulp voor personenauto’s en bedrijfsauto’s met een toegestane maximum massa (TMM) tot 3500 kg.

Flexibel zijn hoort bij jou. Jij bent het type dat alles aan de kant zet als er een melding binnenkomt. Want je moet snel op de incidentlocatie zijn, ook in het weekend of midden in de nacht. Zelfstandig bergingswerkzaamheden of mobiliteitshulp uitvoeren gebeurt vaak onder flinke tijdsdruk. Dan is het belangrijk dat jij je hoofd koel houdt onder alle omstandigheden.

Ben jij die koele kikker met een neus voor techniek en is hulp bieden je tweede natuur? Of ken je iemand die perfect in dit profiel past? Lees dan hier meer over deze leuke functie in een hecht team waar je je zeker kunt ontwikkelen of geef het door in je netwerk.

Naar overzicht