11/2/2020 EasySweep: wegdekreinigers en veegservice

Vervuild wegdek kan irritaties veroorzaken en met slecht weer zelfs leiden tot ongelukken. Het is dus van belang om het wegdek schoon te houden. Een belangrijke tak van sport is onze EasySweep-formule. Onze EasySweepafdeling beschikt over een modern machinepark dat kan worden ingezet om (extreem) vervuild wegdek weer schoon te maken. Niet alleen bij calamiteiten, maar ook om uw eigen terrein te reinigen. Tot in de kleinste hoekjes.


Tim van der Sande, machinist: "Onze vier RAVO 580STH compacte veegzuigwagens zijn uitgerust met een derde onkruidborstel, een onkruidborstelmachine en een BEAM S9000 wegdekreiniger. Deze wegdekreiniger kan naast regulier vegen ook wegdek, trottoirs en vloeren in loodsen schoonmaken. Door middel van heet water (90°C), hoge druk en en de juiste reinigingsmiddelen verwijdert de machine olie, vet, bagger en groene aanslag."


Verontreinigd wegdek bij calamiteiten
Ons calamiteitenteam staat 24/7 paraat. Alex Nieraad: "Onze eerstelijns calamiteitenwerkbussen zijn uitgerust met 1.000 liter schoon water, heet water op hoge druk en alle benodigdheden om milieu-incidenten te voorkomen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de opgenomen verontreiniging afgevoerd wordt naar een erkend verwerkingsbedrijf voor zuivering. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en hebben de juiste kennis voor het werken met EasySweep. We kunnen met behulp van de EasySweep dus echt een totaalservice leveren."


Een schoon bedrijventerrein is uw visitekaartje
Nieraad: "Het eerste wat klanten zien als ze u bezoeken: het terrein van uw bedrijf. Uw bedrijventerrein is uw visitekaartje. Wij helpen u graag om dit schoon, representatief en veilig te houden. Door onze 24/7-service kunt u ons ook inschakelen buiten kantoortijden, zodat er geen geparkeerde auto's in de weg staan. Ook laten wij aan de hand van verkeersborden een aantal dagen van te voren weten dat er werkzaamheden zullen plaatsvinden."


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met de EasySweep? Neem dan gerust contact met ons op.

Naar overzicht