13/2/2020 Hoofdlocatie Vreugdenhil Berging Den Hoorn verhuist naar Rijswijk

Na 8 jaar intensieve groei bereiken we de grenzen van ons pand in de Harnaschpolder. Vreugdenhil Berging verhuist naar een prachtig pand aan de A13 in Rijswijk. Chris Muller: “De komende maanden wordt hard gewerkt om onze nieuwe hoofdlocatie van binnen en buiten compleet te renoveren, zodat het voldoet aan onze kwaliteitseisen."


Chris vervolgt: “We hebben verschillende toekomstscenario's bedacht en uitgewerkt. Onze uiteindelijke keuze is gevallen op het voormalige pand van Vervoerscentrum Vrijeban aan de A13, afslag Delft Noord, aan de Zuiderweg in Rijswijk. De nieuwe locatie is zeer strategisch gelegen en biedt ruimte om verder te kunnen groeien. Ruime kantoortuinen, een meldkamer, een buitenterrein van 4.000m2 en een grote loods met zes overheaddeuren."


Ontwikkelingen Harnaschpolder
We hebben niet alleen gekeken naar onze eigen groei, maar ook naar de ontwikkelingen van het industrieterrein Harnaschpolder. Met de komst van Baumarkt, Van der Valk, Foodcourt en nog een aantal grote warehouses stijgt het aantal verkeersbewegingen. Bij een verkeersinfarct kunnen we de snelweg niet meer op tijd bereiken. Een goede aanrijtijd één van onze belangrijkste peilpunten voor kwaliteit. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze opdrachtgevers.


Huidige locatie blijft operationeel
De vestiging in de Harnaschpolder zal nog even operationeel blijven. “Harnaschpolder is en blijft een belangrijke vestiging in ons Vreugdenhil-netwerk, als stalling en omdat hier automotive dienstverlening door ons wordt uitgevoerd voor dealers. Wij nemen nieuwe voertuigen in en controleren deze op schade, maken ze rijklaar, we voeren modificaties uit voor klanten met specifieke wensen en we verzorgen uiteraard het autotransport naar de eindgebruiker. Hiermee zijn we de flexibele schil voor de dealer. Deze flexibiliteit die zo belangrijk is geweest in de groei van de afgelopen jaren en is net zo belangrijk voor de toekomst van ons bedrijf", aldus Müller.


Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Houd dan onze LinkedIn en Facebook kanalen en de website in de gaten. De komende maanden zullen we de plannen en inrichting van de nieuwe hoofdlocatie verder gaan uitwerken. Hierover zullen we regelmatig communiceren. De eerste merkbare verandering zal zijn dat de nieuwe locatie in Rijswijk in gebruik wordt genomen als stalling. Dit zorgt voor meer ruimte en flexibiliteit.

Naar overzicht