Ontruimer / Facilitair Medewerker

Heeft facilitaire dienstverlening je interesse? Hou je van aanpakken en wil je deel uitmaken van een sterk team? Ben je regelmatig beschikbaar om een dienst binnen ons bedrijf te werken?

Om goede service te kunnen blijven garanderen aan al onze klanten hebben wij momenteel plaats voor:


Oproepersmedewerkers en /of fulltime medewerkers
Ontruimer / Facilitair Medewerker


Wij vragen gemotiveerde mensen die flexibel inzetbaar zijn.

Er wordt verwacht dat er zowel zelfstandig als in teamverband kan worden gewerkt. Na een interne opleiding zullen de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het uitvoeren van ontruimingen van hennepkwekerijen en inboedels.


Verdere vereisten:

  • In bezit van rijbewijs B met aantoonbare rijervaring en bij voorkeur een recente Verklaring Omtrent het Gedrag, of bereidwillig deze te behalen.
  • Flexibele instelling, stressbestendig, servicegericht en kunnen omgaan met piekbelasting.
  • Lichamelijk in goede conditie en een representatief voorkomen.
  • Woonachtig in de regio Haaglanden.


Wij bieden een zeer afwisselende, dynamische functie in ons bedrijf met enthousiaste medewerkers en een modern wagenpark.

Salaris conform de CAO bergingsbranche.


Enthousiast geworden?

Stuur een mail met je cv naar info@vreugdenhilberging.nl


Vreugdenhil Berging BV

Vrij-Harnasch 118, 2635 BZ Den Hoorn ZH

Tel: 015-251.13.50


Procedure:

Je hebt gesolliciteerd hoe nu verder?

  • Kennismaken: Nu we je gegevens ontvangen hebben bellen wij je even om kennis te maken en te kijken of de rol je past en eventuele vragen van jouw kant te beantwoorden.
  • OriĆ«nterend gesprek: We spreken af op ons kantoor om je beter te leren kennen en onze arbeidsvoorwaarden te bespreken.
  • Shortlist: We bespreken de kandidaten die in onze optiek de beste fit hebben met de vacature. Minimaal 3 en maximaal 5 mensen worden voorgesteld aan het Management Team dus je maakt nu al serieus kans.
  • Vervolggesprek: Je ontmoet je nieuwe collega's en leidinggevende op (hopelijk) je toekomstige werkplek voor een kennismaking.
  • Contractvoorstel: Je komt in dienst bij het bedrijf en met een getekend contract rest je nu alleen nog op te zeggen bij je huidige werkgever.


Screening

Een achtergrondonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.