Oproepmedewerker Autotransport

Hebben auto`s en techniek je interesse? Hou je van autorijden en ben je geïnteresseerd in hulpverlening? Ben je regelmatig beschikbaar om een dienst binnen ons bedrijf te werken?


Om goede service te kunnen blijven garanderen aan al onze klanten hebben wij voor onze transportactiviteiten momenteel plaats voor een

oproepmedewerker AUTOTRANSPORT


Wij vragen gemotiveerde chauffeurs die flexibel inzetbaar zijn. Ook (vroeg) gepensioneerde vragen wij te solliciteren.


Er wordt, op termijn, verwacht dat er zowel zelfstandig als in teamverband kan worden gewerkt. Na een interne opleiding zullen de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van transporten van personenauto's en lichte bedrijfswagens.


Verdere vereisten:

  • In bezit van rijbewijs B-C-E + CCV-B, of Code95 met aantoonbare rijervaring en bij voorkeur een auto technisch diploma en een recente Verklaring Omtrent het Gedrag.
  • Flexibele instelling, stressbestendig, servicegericht en kunnen omgaan met piekbelastingLichamelijk in goede conditie en een representatief voorkomen
  • Passie voor auto's, techniek en hulpverlening
  • Woonachtig in de regio Haaglanden, Westland, Leiden of Delft


Wij bieden een zeer afwisselende, dynamische en zelfstandige functie in ons bergingsbedrijf met enthousiaste medewerkers en een modern wagenpark.

Salaris conform de CAO bergingsbranche.


Enthousiast geworden?

Stuur een mail met je cv naar info@vreugdenhilberging.nl


Vreugdenhil Berging BV

Vrij-Harnasch 118, 2635 BZ Den Hoorn ZH

Tel: 015-251.13.50


Procedure:

Je hebt gesolliciteerd hoe nu verder?

  • Kennismaken: Nu we je gegevens ontvangen hebben bellen wij je even om kennis te maken en te kijken of de rol je past en eventuele vragen van jouw kant te beantwoorden.
  • Oriënterend gesprek: We spreken af op ons kantoor om je beter te leren kennen en onze arbeidsvoorwaarden te bespreken.
  • Shortlist: We bespreken de kandidaten die in onze optiek de beste fit hebben met de vacature. Minimaal 3 en maximaal 5 mensen worden voorgesteld aan het Management Team dus je maakt nu al serieus kans.
  • Vervolggesprek: Je ontmoet je nieuwe collega's en leidinggevende op (hopelijk) je toekomstige werkplek voor een kennismaking.
  • Contractvoorstel: Je komt in dienst bij het bedrijf en met een getekend contract rest je nu alleen nog op te zeggen bij je huidige werkgever.


Screening

Een achtergrondonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.