Vrachtwagenmonteur

Rijswijk| Den Haag | Rotterdam | 38 uur per week | Jaarcontract | Dagdienst

Nee hé, weer file. Er is een vrachtwagen geschaard, midden op de A12. Lekker dan. Maar wat gebeurt er dan eigenlijk? Als weggebruiker sta je daar niet bij stil. Rijkswaterstaat belt direct met onze meldkamer en deze stuurt een berger van ons, Vreugdenhil Berging, die de vrachtwagen zo snel mogelijk weghaalt zodat het verkeer weer verder kan rijden.


Vreugdenhil Berging is gespecialiseerd in berging, pechhulp, autotransport en calamiteitendienstverlening bij milieu-incidenten. Je hebt onze gele bergwagens vast een keer zien staan bij een verkeersincident.

Oké, maar wat zoeken jullie eigenlijk?

Zonder jou staat ons bedrijf stil! Jij, onze vrachtwagenmonteur, bent de onmisbare schakel om al ons rijdend materieel op de weg te houden. Dit doe je vanuit onze nieuwe zelfstandige werkplaats in Rijswijk. Jij bent niet zomaar een vrachtwagenmonteur. Nee, jij bent een echte technicus en doet niets liever dan sleutelen en het schouwen van plateauwagens, trekker-opleggers, autolaadkranen en bestelwagens. Je werkt vanuit je eigen jaarplanning aan preventief onderhoud, diagnosticeert storingen en bepaalt of een voertuig uit dienst moet voor (groot) onderhoud of door kan rijden.

Jij hebt een lange termijnvisie en weet daardoor precies hoe het onderhoud het beste gepland kan worden, welke onderdelen er nodig zijn en welke investeringen op termijn nodig zijn. Je zet je sociale skills in om onze (bergings)specialisten te adviseren over hoe zij het beste met ons materieel kunnen omgaan. Maar jij weet ook als geen ander wanneer het beter is om een externe reparateur of garagebedrijf in te schakelen. Daarnaast moet het wagenpark APK proof zijn. De keuringen voer je niet zelf uit maar je bent wel actief met het keuring klaar maken. Het inplannen van de Apk's is ook jouw pakkie-an.

Kortom: Een ervaren vrachtwagenmonteur die daadkrachtig en sociaal vaardig is. Iemand die graag met zijn handen bezig is maar ook goed weet te organiseren.

Dat zijn nogal wat verantwoordelijkheden, wat krijg ik daarvoor terug?

Allereerst een hele fijne werkgever. Vreugdenhil Berging bestaat sinds 1961 en is van oorsprong een Westlands familiebedrijf. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een professionele speler in de mobiliteit- en calamiteitenmarkt met locaties in Rijswijk, Rotterdam en Leiden. Vreugdenhil Berging is een gecontracteerde partner van Rijkswaterstaat en de Provincie Zuid-Holland en andere gemeentelijke wegbeheerders in de regio Haaglanden. Tegelijkertijd zijn we ons familiaire karakter niet verloren.

Als vrachtwagenmonteur krijg je bij ons om te beginnen een salaris tussen de € 2.500 - € 3.500 bruto per maand. Dit is op basis van een 38-urige werkweek. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en 24 (!) vakantiedagen. Verder krijg je:

 • Een zelfstandige job;
 • Flexibiliteit;
 • En natuurlijk een stevige uitdaging

 • Dit lijkt mij wel wat

  Dat is mooi want wij weten dat we naar het schaap met de vijf poten zoeken. Maar niet geschoten is altijd mis. Dus, voldoe jij (deels) aan het onderstaande lijstje? Bel ons dan direct.

  • Je hebt ruime ervaring als vrachtwagenmonteur;
  • Kennis van hydraulische systemen is een pre;
  • Je bent klant- en servicegericht maar weet ook op de rem te trappen;
  • Je bent stressbestendig en creatief in het bedenken van oplossingen maar de veiligheid verlies je nooit uit het oog;
  • Je woont in de regio Zuid-Holland;


  Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan een e-mail met jouw cv en een korte motivatie naar: werkenbij@vreugdenhilberging.nl

  Procedure:

  Je hebt gesolliciteerd hoe nu verder?

  • Kennismaken: Nu we je gegevens ontvangen hebben bellen wij je even om kennis te maken en te kijken of de rol je past en eventuele vragen van jouw kant te beantwoorden.
  • Oriënterend gesprek: We spreken af op ons kantoor om je beter te leren kennen en onze arbeidsvoorwaarden te bespreken.
  • Shortlist: We bespreken de kandidaten die in onze optiek de beste fit hebben met de vacature. Minimaal 3 en maximaal 5 mensen worden voorgesteld aan het Management Team dus je maakt nu al serieus kans.
  • Vervolggesprek: Je ontmoet je nieuwe collega's en leidinggevende op (hopelijk) je toekomstige werkplek voor een kennismaking.
  • Contractvoorstel: Je komt in dienst bij het bedrijf en met een getekend contract rest je nu alleen nog op te zeggen bij je huidige werkgever.


  Screening

  Een achtergrondonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Contact

  Op zoek naar een uitdagende baan?

  Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Contact opnemen
   

  Wij helpen u vooruit!

  Twitter