EasySweep

U kent onze naam waarschijnlijk van onze gele bergingswagens, maar wist u dat wij nu ook veegwagens in ons machinepark hebben? Met deze machines, die door vakkundige medewerkers worden bediend, vegen we ook uw terrein, parkeerplaats of straat graag schoon.

De machines zijn uitgerust met een 3e onkruidborstel zodat vuil en onkruid eerst los geborsteld kan worden. Een medewerker met bladblazer en handgereedschap zorgt ervoor dat ook de kleinste hoekjes en bijvoorbeeld dockshelters schoon worden gemaakt. Met een hogedrukspuit kan groenaanslag van betonelementen worden verwijderd. Bij een grote onderhoudsbeurt ledigen wij indien gewenst ook straatkolken, dit voorkomt verstopping en wateroverlast. Veegvuil kan ter plaatse in een container worden gestort, of door ons verantwoord worden afgevoerd.

Uw bedrijfsterrein is uw visitekaartje. Wij helpen u graag om dit veilig, schoon en representatief te houden. Door ons 24/7 karakter kunnen we u ook buiten kantoortijden van dienst zijn. Op momenten dat er geen auto`s geparkeerd staan en wij uw bedrijfsproces niet hoeven te verstoren. Enkele dagen voor de werkzaamheden wordt met borden kenbaar gemaakt dat het terrein geveegd gaat worden.

Naast gepland veegwerk, zijn wij ook oproepbaar bij calamiteiten.

Hebt u interesse in onze nieuwe dienst? Bel ons snel voor informatie en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Easy toch?

EasySweep

Straatreiniging en Veegservice

Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Contact opnemen
 

Wij helpen u vooruit!

Twitter